Ulcior CLUB, 1,5 l, KOZIOL

  • Ulcior din plastic și un capac cu două tipuri de orificii de turnare
Ulcior CLUB, 1,5 l, KOZIOL
Ulcior CLUB, 1,5 l, KOZIOL
Ulcior CLUB, 1,5 l, KOZIOL
Ulcior CLUB, 1,5 l, KOZIOL
Ulcior CLUB, 1,5 l, KOZIOL
Ulcior CLUB, 1,5 l, KOZIOL
Ulcior CLUB, 1,5 l, KOZIOL
Ulcior CLUB, 1,5 l, KOZIOL
129,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Ulcior din plastic și un capac cu două tipuri de orificii de turnare Plastic indistructibil: Oferă durabilitate și rezistență la deteriorări mecanice. Ulciorul trebuie să rămână intact chiar și după o cădere de la o înălțime mică. Capac cu două tipuri de turnare: Vă permite să adăugați în siguranță și convenabil cuburi de gheață sau bucăți de fructe în ulcior, conținutul ulciorului va rămâne în interior. Ulcior cu capac filetat: Păstrează băuturile în siguranță de insecte sau alți contaminanți. Capacitate de 1,5 L: Perfect pentru petreceri și întâlniri de vară. Dimensiuni: Inaltime 25,2 cm, latime 12,2 cm si lungime 19,3 cm - garanteaza depozitarea si setarea comoda in bucatarie. Un ulcior de plastic si un capac cu doua tipuri de orificii de turnare este solutia perfecta. Este, de asemenea, o alternativă excelentă la sticlă, care poate arăta elegant, dar este susceptibilă de a se deteriora. Este o soluție perfectă pentru orice baruri și cafenele de pe plajă. Materialul din care este confectionata ulciorul este usor de intretinut si igienic.
Producător
Cod produs
66562
Capacite
1,5 l
Caracteristici suplimentare
se pot spala la masina de spalat vase
compoziţie
melamine free
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
19,3
Latime (cm)
12,2
Inaltime (cm)
25,2
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel