Jucarie de plus cu proiector, 34 cm

Jucarie de plus cu proiector, 34 cm
Jucarie de plus cu proiector, 34 cm
Jucarie de plus cu proiector, 34 cm
Jucarie de plus cu proiector, 34 cm
Jucarie de plus cu proiector, 34 cm
Jucarie de plus cu proiector, 34 cm
Jucarie de plus cu proiector, 34 cm
149,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 43% (65,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Veioza pentru camera copiilor - va crea o constelație de stele în camera fiecărui copil

  • Pentru afișarea cerului:Veioza in forma de unicorn pentru copii va proiecta cerul înstelat în camera lor. Proiectorul va crea o atmosferă de basm.
  • Funcționează cu baterie: veioza care funcționează cu baterie. Prin urmare, nu trebuie să aibă un loc permanent în camera copiilor situat lângă priză.
  • Fabricata din plastic de cea mai înaltă calitate: Proiectorul pentru camera copiilor este fabricat din plastic. Datorită acestui fapt, este durabil și rezistent la murdărie.
  • Economie de energie: Veioza pentru camera copiilor, datorita tehnologiei LED folosite, consuma putina energie. Lumina sa este moale și slabă.
  • Compacta: Veioza cu dimensiuni: lungime 24 cm, latime 21 cm, inaltime 38 cm. Dimensiunea redusă a lămpii vă permite să o plasați oriunde în camera copilului.

Unicorn, proiector de pluș cu lumină, 34 cm, de la brandul francez Atmosphera for Kids, emite o lumină plăcută, caldă. Necesita trei baterii AAA disponibile în mod obișnuit (nu sunt incluse). Echipata cu 3 diode LED. Consumul maxim de energie este de 1,5 V.

Cod produs
66788
numărul de LED-uri
3
Sursa de putere
baterii
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
24
Latime (cm)
21
Inaltime (cm)
38
Baterii
neincluse
Battery Type
3 x AAA
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel