Poster cu rama Carmen, 58 x 78 cm

Poster cu rama Carmen, 58 x 78 cm
Poster cu rama Carmen, 58 x 78 cm
Poster cu rama Carmen, 58 x 78 cm
Poster cu rama Carmen, 58 x 78 cm
1 899,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 93% (1 760,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Afiș înrămat - un plus original care merită plasat pe peretele din camera de zi

  • Aspect seducător. Imaginea de pe afiș prezintă o femeie în culori pastelate, al cărei chip ascunde borul unei pălării. În pictură sunt expuse doar liniile moi ale gâtului și umerilor.
  • Manopera atentă. Posterul este o imprimare de înaltă calitate pe pânză, realizată cu atenție la fiecare detaliu. Această soluție vă permite să extrageți întreaga profunzime a culorilor din grafică, care joacă un rol important în ea.
  • Cadru minimalist. Un mic cadru din MDF rigidizeaza structura si in acelasi timp subliniaza aspectul tabloului plasat in interior. Maro deschis al lemnului se armonizează cu culorile graficii.
  • Instalare ușoară. De dragul confortului tău, poza din cadru este gata de agățat - nu trebuie să pui singur posterul în cadru. Atârnă-l doar de cuie sau de un cârlig.
  • Dimensiune mare. Un poster cu dimensiunile de 58 x 78 cm (lățime x înălțime) este un plus atrăgător. Această dimensiune vă permite să expuneți complet imaginea plasată în cadrul cadrului.

Afișul pe pânză este un accesoriu conceput pentru a agăța pe perete. Cu toate acestea, nimic nu împiedică așezarea acestuia și pe o bibliotecă sau pe un mobilier din sufragerie. Culori calde pastelate vor încălzi interiorul, iar liniile moi îi vor oferi o senzație de confort. Pictura va aduce un pic de dispoziție nostalgică, care poate fi asociată cu boemia artistică.

Producător
Cod produs
66839
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
pânză
Lungime (cm)
58
Inaltime (cm)
78
Adancime (cm)
2,6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel