Poster de perete cu rama Portret femei, 60 x 80 cm

Poster de perete cu rama Portret femei, 60 x 80 cm
Poster de perete cu rama Portret femei, 60 x 80 cm
Poster de perete cu rama Portret femei, 60 x 80 cm
Poster de perete cu rama Portret femei, 60 x 80 cm
329,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 61% (200,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Afiș de perete într-un cadru decorativ - desen în stil glamour

  • Formă unică. Imaginea de pe posterul de perete a fost creată în tehnica lineart. Această metodă se concentrează pe prezentarea contururilor figurii. Acest lucru permite ca forma să fie expusă și lasă un câmp larg pentru imaginație.
  • Culori intense. Diferite nuanțe de aur, fundal roșu intens, cadru maro minimalist. Combinația acestor culori face ca posterul să fie atârnat pe perete să atragă imediat atenția.
  • Mărimea contează. Posterul de perete înrămat are o suprafață mare, de până la 80 x 60 cm (înălțime x lățime), datorită acestui lucru, puteți dezvolta cu ușurință un perete gol și puteți afecta semnificativ aspectul interiorului.
  • Cadru durabil. Rama in care a fost incadrat posterul a fost realizata din MDF rezistent. Este rezistent la deformare si rigidizeaza imaginea plasata in interior. De asemenea, facilitează agățarea acestuia pe perete.
  • Fără complicații inutile. Pentru confortul dumneavoastră, posterul înrămat a fost pregătit pentru a fi atârnat pe perete. Alege doar un loc: un poster pentru sufragerie sau poate pentru dormitor? Lasă-ți imaginația să scape.

Afișele de perete sunt accesorii care devin din ce în ce mai populare. Produsul nostru este o propunere a brandului francez Atmosphera. Imaginea este o imprimare de înaltă calitate. A fost pregătit pe o bază de plastic specializată, care vă permite să reproduceți plinătatea culorilor și formelor clare.

Producător
Cod produs
66842
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
60
Inaltime (cm)
80
Adancime (cm)
2,6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel