Poster in rama CITY, 52 x 72 cm

Poster in rama CITY, 52 x 72 cm
Poster in rama CITY, 52 x 72 cm
Poster in rama CITY, 52 x 72 cm
Poster in rama CITY, 52 x 72 cm
Poster in rama CITY, 52 x 72 cm
Poster in rama CITY, 52 x 72 cm
499,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 76% (380,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un poster pentru camera de zi - un decor perfect pentru apartamente pentru iubitorii de orașe și fanii călătoriilor îndepărtate.

  • Agățați-lpe perete:posterul este într-un cadru perfect potrivit. Culorile sale se potrivesc cu ilustrațiile. Nu trebuie să mergeți la cumpărături sau să plătiți articole suplimentare. Puteți pune tabloul pe perete imediat după despachetare.
  • Metodă modernă de imprimare: previne estomparea ilustrației. Nuanțele sunt realiste, inscripțiile sunt clar vizibile. Posterul arată impecabil atât în ​​lumina artificială, cât și în cea naturală.
  • Prnt pe plastic durabil:O țesătură densă de fibre sintetice subliniază profunzimea culorilor. Posterul se află în spatele unui cadru de sticlă care protejează ilustrația de murdărie și praf.
  • Cadru negru:cadru ilustrativ durabil. O completare perfectă a compoziției și un detaliu de culoare interesant.
  • Poster elegant:dunga albă dintre cadru și ilustrație creează un efect elegant. Această procedură permite privitorului să se concentreze asupra detaliilor ilustrației.

Un poster pentru sufragerie care înfățișează cele două orașe emblematice New York sau San Francisco este un răsfăț pentru iubitorii de cultura americană. Dacă peretele tău este plin de fotografii de la călătoriile peste ocean, poate că merită să pui pe el si un poster înrămat BRIDGE. Atinge-l și creează o galerie tematică de perete.

Producător
Cod produs
66871
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
52
Inaltime (cm)
72
Adancime (cm)
2,8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel