Dozator pentru uleiuri esentiale BURETQ, 300 m

Dozator pentru uleiuri esentiale BURETQ, 300 m
Dozator pentru uleiuri esentiale BURETQ, 300 m
Dozator pentru uleiuri esentiale BURETQ, 300 m
Dozator pentru uleiuri esentiale BURETQ, 300 m
119,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 33% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Bețișoare parfumate cu uscător decorativ într-o sticlă de sticlă închisă la culoare - un parfum frumos într-o ediție elegantă

  • Formă modernă. Bețișoarele parfumate din lemn din difuzor sunt lângă un buchet de flori uscate. Rezerva de parfum a fost turnată într-o sticlă de sticlă cu un autocolant decorativ care aduce în minte o veche farmacie.
  • Patru modele din care să alegeți. Acest difuzor de parfum neobișnuit este disponibil în patru versiuni care diferă în parfum și compoziție florală. Florile au fost selectate tinand cont de parfumul cartusului.
  • Diferite compoziții de parfum. Difuzorul de aromoterapie are patru arome diferite din care să alegeți. Eucalipt, in, flori sălbatice, buchete de fierari? Decideți singur ce compoziție de parfum va funcționa în casa dvs.
  • Capacitate optimă. Difuzorul de aromă de la brandul francez Atmosphera are până la 300 ml de aromă. Lichidul parfumat se evaporă încet, înmuiând bețișoarele și florile uscate, oferind aromă până la 24 de săptămâni!
  • Ambalaj estetic. Difuzorul cu bețișoare de parfum a fost ambalat cu grijă într-o cutie de carton cu fereastră. Cutia estetică face setul potrivit pentru un cadou.

Difuzorul de aromă cu flori este un plus de neînlocuit pentru aromaterapia acasă. Acest accesoriu 2 în 1 - o sticlă de sticlă și un buchet de flori uscate îl fac un decor extraordinar, iar insertul aromat asigură o experiență de parfum de neuitat.

Producător
Cod produs
66872
Capacite (ml)
300
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
16
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel