Taburet catifelat VELVET, 33 cm

Taburet catifelat VELVET, 33 cm
Taburet catifelat VELVET, 33 cm
Taburet catifelat VELVET, 33 cm
Taburet catifelat VELVET, 33 cm
249,99 RON
189,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Dacă intenționați să vă animați camera de zi sau holul cu o piesă de mobilier funcțională și confortabilă, acest taburet este perfect pentru el. Atrage atenția prin designul modern și tapițeria moale din catifea. Acest taburet combină forma clasică și modernitatea, iar picioarele metalice ies în evidență pe fundalul tapițeriei.

Datorită lor, piesa de mobilier nu numai că arată grozav, ci este și foarte stabilă. Designerii au avut grijă nu numai de aspectul său, ci și de confortul umplerea scaunului cu o umplutură moale.Diametrul scaunului este de 33 de centimetri, înălțimea mobilierului este de 40 de centimetri. Durabilitatea este asigurata de utilizarea materialelor de cea mai inalta calitate pentru producerea acestuia si asamblarea impecabila.

Caracteristicile produsului:

  • Taburet rotund cu tapițerie din catifea.
  • Moale și confortabil.
  • 4 picioare de culoarea aurului vechi.
  • Va fi perfect ca taburet pentru picioare.
  • Formă compactă.
  • Design modern.
Producător
Cod produs
66878
Culoarea dominantă
cupru
Material dominant
MDF
Inaltime (cm)
40
Diametru (cm)
34
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel