Vaza din sticla BOTTLE, 30 cm

Vaza din sticla BOTTLE, 30 cm
Vaza din sticla BOTTLE, 30 cm
Vaza din sticla BOTTLE, 30 cm
Vaza din sticla BOTTLE, 30 cm
Vaza din sticla BOTTLE, 30 cm
Vaza din sticla BOTTLE, 30 cm
139,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 43% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Vaza de sticlă BOTTLE într-o formă simplă va prezenta flori cu tulpină lungă

  • Forma originală: vaza groasă de sticlă are o formă interesantă. O margine mai închisă la mijloc diversifică forma simplă a vazei. Gâtul îngust vă va permite să aranjați frumos florile vii și uscate.
  • Aplicație: poate fi folosit cu succes pentru a afișa buchete de plante vii și uscate.
  • Decor alternativ: Joacă-te cu forma și lumina folosind caracteristicile sticlei groase și colorate. Pune un șir de lumini înăuntru sau plasează o ghirlandă lângă el, astfel încât vaza să reflecte lumina caldă.
  • Culoare: nuanța gri a sticlei colorate va face din vază un accesoriu universal de culoare. Culoarea este și ea naturală, din familia culorilor de bază pământului.
  • Dimensiuni: vaza are un diametru de 13,7 cm și o înălțime de 30 cm. Perfect pentru expunerea florilor cu tulpini lungi - are gâtul îngust.

O vaza groasa de sticla cu gat ingust este un element versatil de decor - o poti folosi pentru a crea orice atmosfera si in functie de modul in care o folosesti - poti compune orice atmosfera in casa ta.

Aduceți flori vii și uscate în prim plan, jucați-vă cu lumina sau afișați sticla decorativă ca element independent de decor - doar puneți vaza pe raft și bucurați-vă de forma ei. Ai o mulțime de opțiuni!

Producător
Cod produs
66890
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
30
Diametru (cm)
13,7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel