Cuier cu suport umbrele, 2in1, bambus

Cuier cu suport umbrele, 2in1, bambus
Cuier cu suport umbrele, 2in1, bambus
Cuier cu suport umbrele, 2in1, bambus
Cuier cu suport umbrele, 2in1, bambus
Cuier cu suport umbrele, 2in1, bambus
Cuier cu suport umbrele, 2in1, bambus
Cuier cu suport umbrele, 2in1, bambus
Cuier cu suport umbrele, 2in1, bambus
949,99 RON
659,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 31% (290,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un suport pentru depozitarea îmbrăcămintei exterioare și a umbrelelor - o combinație modernă de două funcții

  • Cumeraș în picioare: Cumeraș de sine stătător pentru hol, dressing sau vestiar cu formă de copac. Va crea spațiu suplimentar pentru depozitarea îmbrăcămintei exterioare (paltoane, jachete), precum și a genților, pălăriilor și eșarfelor.
  • Loc pentru umbrele: Raftul din interior a fost echipat cu un loc special pentru a pune umbrele. Bordul metalic va ține umbrela introdusă în interior, iar baza neagră din partea de jos va colecta apa din umbrela umedă.
  • Carligele nu deteriorează hainele: Cârligele bine profilate protejează eficient hainele de deteriorare (ruperea, întinderea materialului).
  • 11 cârlige din bambus: suportul are 11 cârlige solide. Fiecare dintre ele este realizată din bambus, ceea ce conferă standului un caracter fermecător și modern. Cârligele au fost amplasate la diferite înălțimi, ceea ce facilitează agățarea hainelor și pentru membrii mai tineri ai familiei.
  • Baza metalica:Umerașul din partea inferioară are o bază rotundă cu diametrul de 30 cm. Este stabil și ponderat corespunzător, ceea ce protejează suportul împotriva posibilelor înclinări.

Umeraș modern, suport pentru umbrelă, 2in1 este un proiect al brandului francez 5five Simple Smart. Designul unic de  sub formă de copac se va combina cu siguranță bine cu multe aranjamente. Poate fi amplasat pe hol, dressing, sala de asteptare, garderoba sau camera de serviciu. Va crea un spațiu de stocare suplimentar și va facilita activitățile de zi cu zi. De acum înainte, o haină, o jachetă și chiar o umbrelă și vor avea locul. Înălțimea totală a suportului este de 174 cm.

Cod produs
66894
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
38
Latime (cm)
38
Inaltime (cm)
174
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel