Pantofar din bambus, 3 niveluri

Pantofar din bambus, 3 niveluri
Pantofar din bambus, 3 niveluri
Pantofar din bambus, 3 niveluri
Pantofar din bambus, 3 niveluri
Pantofar din bambus, 3 niveluri
Pantofar din bambus, 3 niveluri
699,99 RON
289,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 59% (410,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un dulap de pantofi din bambus va ajuta la organizarea spațiului din hol sau dressing

  • Dulap pentru încălțăminte de sine stătătoare:un dulap deschis conceput pentru depozitarea pantofilor. Va funcționa ca un loc suplimentar pentru a pune perechi de pantofi în hol sau în cameră.
  • Trei rafturi profilate:dulapul are trei rafturi, fiecare cu lungimea de 70 cm. Toate sunt înclinate într-un unghi ușor și finisate cu o jantă specială, care asigură o aranjare stabilă a pantofilor.
  • Depozitare a 9 perechi:dulapul poate stoca până la 9 perechi de pantofi de toate mărimile simultan.
  • Fabricat 100% din bambus: Dulaprul este realizat din bambus 100% natural. Această materie primă se caracterizează printr-o rezistență foarte mare și, în același timp, arată grozav.
  • Oferă acces rapid și ușor: designul deschis asigură acces rapid și ușor la conținut. Dulapul va fi perfect atât în ​​hol, cât și în dressing sau în camerele sociale.

Dulap de pantofi din bambus, 3 nivele de la marca franceză 5five Simple Smart. Va fi folosit în hol sau în încăperile utilitare. De asemenea, va funcționa foarte bine plasat într-un dulap sau dressing. Îi poți pune 9 perechi de pantofi în orice mărime. Întregul lucru este realizat din bambus natural, care arată grozav în stilurile moderne.Construcția este stabilăși oferă acces ușor la conținut. Dimensiunile dulapului sunt (lungime x latime x inaltime) 74 x 33 x 50 cm.

Cod produs
66925
Numărul maxim de perechi de pantofi
9
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
74
Latime (cm)
33
Inaltime (cm)
50
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel