Etajera pentru baie, 6 rafturi

Etajera pentru baie, 6 rafturi
Etajera pentru baie, 6 rafturi
Etajera pentru baie, 6 rafturi
Etajera pentru baie, 6 rafturi
Etajera pentru baie, 6 rafturi
Etajera pentru baie, 6 rafturi
Etajera pentru baie, 6 rafturi
Etajera pentru baie, 6 rafturi
829,99 RON
399,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 52% (430,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un mobilier practic de baie va crea un loc suplimentar pentru depozitarea accesoriilor la indemana

  • Raft de baiecu 6 rafturi:Raftul de baie îngust cu 6 rafturi va crea spațiu suplimentar pentru depozitarea accesoriilor la îndemână în baie, cum ar fi cosmetice, prosoape, produse de curățare. Designul îngrijit, în formă de coloane, face ca bibliotecă să țină o mulțime de lucruri.
  • Spatiu suplimentar de depozitare:o bibliotecă cu dimensiuni (lungime x adâncime x înălțime) de 30 x 28,5 x 168,5 cm este perfectă pentru camerele mici. Va crea un spațiu pentru a pune deoparte ustensilele și a le pune la îndemână.
  • Dulap blocabil: partea inferioară a dulapului este echipată cu o ușă. Ustensilele pe care nu vrem să le vedem pot fi ascunse cu grijă în această parte.
  • Bambus rezistent: Biblioteca este realizată din bambus natural. Această materie primă este perfectă pentru încăperi umede, cum ar fi baia. Este rezistent la umiditate și deformare.
  • Stil la modă:Combinația de bambus și metal vopsit în negru creează un efect vizual uimitor. Un astfel de set se potrivește perfect în băile moderne. Manopera curata si accesoriile subtile fac ca biblioteca sa aduca un suflu de naturalete baii noastre.

Raftul de baie de la brandul francez 5five Simply Smart va fi perfect pentru o baie, mai ales una mica. Are 6 rafturi pentru depozitarea produselor cosmetice, prosoape, accesorii pentru pieptănat etc. Combinația de bambus natural cu accesorii în negru este o completare foarte la modă pentru interior. Partea închisă a raftului vă va permite să depozitați produse de curățare în ea. Raftul este destinat auto-asamblarii.

Cod produs
66929
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
metal
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
28,5
Inaltime (cm)
168,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel