Fata de masa dreptunghiulara ART, 140 x 240 cm

Fata de masa dreptunghiulara ART, 140 x 240 cm
Fata de masa dreptunghiulara ART, 140 x 240 cm
Fata de masa dreptunghiulara ART, 140 x 240 cm
Fata de masa dreptunghiulara ART, 140 x 240 cm
84,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Față de masă pentru masa de sufragerie cu un strat rezistent la pete - design magistral, îngrijire ușoară

  • Model contrastant:fața de masă este decorată cu un model geometric. Aspectul său face din față de masă un decor al mesei dvs. în sine.
  • Culori vii:  culoarea feței de masă va lumina interiorul și îl va face mai confortabil. Datorită culorilor sale, poate deveni și elementul principal al decorului.
  • Rezistenta la piete: fața de masă rezistentă la pete este confecționată din țesătură din poliester, a cărei suprafață protejează materialul împotriva absorbției rapide a lichidelor și petelor. Acest lucru prelungește durata de viață a feței de masă. Greutatea materialului este de 140 g/m2.
  • Dimensiune mare:  fața de masă dreptunghiulară măsoară 140 x 240 cm. Acest lucru vă va permite să acoperiți chiar și o masă foarte mare în sufragerie, iar în cazul unei mese mai mici - lasă o marjă mai mare pentru a acoperi părțile laterale.
  • Ușor de întreținut: mulțumită materialului rezistent la pete, puteți îndepărta rapid orice pete. Nu vă faceți griji, o puteți spăla și în mașina de spălat. Nu uitați să urmați întotdeauna instrucțiunile de pe etichetă.

Un avantaj suplimentar al fetei de masă este marginea cusută solid, care protejează materialul de uzură și umflătură. Fața de masă nu joacă doar un rol decorativ, ci și protejează blatul mesei împotriva murdăriei și zgârieturilor.

Producător
Cod produs
66932
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
240
Latime (cm)
140
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel