Suport pentru 6 sticle NERA

Suport pentru 6 sticle NERA
Suport pentru 6 sticle NERA
Suport pentru 6 sticle NERA
Suport pentru 6 sticle NERA
Suport pentru 6 sticle NERA
Suport pentru 6 sticle NERA
Suport pentru 6 sticle NERA
Suport pentru 6 sticle NERA
129,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Raftul minimalist pentru sticle de băuturi va oferi confort și acces ușor

  • Suport pentru sticle cu băuturi: Suportul elegant este perfect pentru depozitarea băuturilor precum vin, sucuri sau apă. Acesta va oferi condiții sigure pentru sticlele din sticlă și plastic și va păstra totul într-un singur loc la îndemână.
  • Oferă 6 locuri: Raftul oferit are 6 locuri pentru depozitarea sticlelor în poziție orizontală - 3 rânduri de 2 sticle. În același timp, permite depozitarea corectă a sticlelor de vin.
  • Formă minimalistă:Combinația dintre lemn și metal este foarte atractivă, deoarece aceste elemente se completează perfect. Rama neagră cu bază din bambus ne oferă o formă simplă și minimalistă.
  • Bază din bambus: Bambusul este o materie primă care se potrivește perfect cu multe accesorii de bucătărie. Pe lângă faptul că arată frumos, este și durabil și rezistent la deteriorare și deformare.
  • Dimensiuni îngrijite:Suportul are dimensiuni (lungime x lățime x înălțime) de 25,5 x 17 x 38 cm. Îl poți așeza cu succes pe blatul din bucătărie sau pe masa de sufragerie.

Suportul pentru sticle NERA, 6 compartimente de la brandul francez 5five Simply Smart este o completare perfectă pentru bucătărie sau sufragerie. Datorită standului, sticlele de vin își găsesc locul și vor arăta plăcut din punct de vedere estetic. De asemenea, puteți depozita sticle de apă sau de suc pe suport. Produsul se caracterizează printr-o formă minimalistă, simplă și un aspect funcțional. Standul oferă acces ușor și depozitare în siguranță a băuturilor. Este destinat autoasamblarii.

Cod produs
66936
Număr maxim de sticle
6
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
25,5
Latime (cm)
17
Inaltime (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel