Set 8 postere de perete ABSTRACT

Set 8 postere de perete ABSTRACT
Set 8 postere de perete ABSTRACT
Set 8 postere de perete ABSTRACT
Set 8 postere de perete ABSTRACT
Set 8 postere de perete ABSTRACT
Set 8 postere de perete ABSTRACT
Set 8 postere de perete ABSTRACT
Set 8 postere de perete ABSTRACT
Set 8 postere de perete ABSTRACT
769,99 RON
419,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 45% (350,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set de postere în rame decorative - o modalitate simplă de a aranja un perete gol într-un mod interesant

  • Mcerneală liber. Opt rame în cinci dimensiuni vă oferă multă libertate în aranjarea galeriei de perete. Compoziție uniformă, sau poate imagini individuale în mai multe locuri? Alegerea este a ta!
  • Manopera solidă. Toate ramele din galeria de afișe au fost realizate cu grijă. Ramele, precum și spatele sunt realizate din MDF rezistent și ușor. Grafica a fost plasată într-un passe-partout de hârtie.
  • Geamul de sticlă. Avantajul geamului de sticlă este rezistența mare la zgârieturi. Avantajul său este și faptul că nu se îndoaie și nu se deformează. Datorită acestui fapt, întregul arată estetic.
  • Două modele din care să alegeți. Galeria de postere este formată din grafice climatice colectate în două compoziții din care să alegeți - abstracție sau peisaj. Alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine cu interiorul tău!
  • Cinci dimensiuni. Ramele au următoarele dimensiuni (L x H): 1 x 52 cm x 72 cm; 1 x 52cm x 42cm; 1 x 32cm x 42cm; 2 x 32cm x 32cm; 3x22cmx32cm. Toate ramele au o grosime de 2,8 cm.

Cu un set de postere înrămate, vei putea crea singur un perete pentru galerie. Aranjați colaje pe pereții dvs. sau folosiți elemente individuale ale setului pentru a crea o compoziție coerentă în întregul apartament. Grafica din cadre a fost selectată de dragul temei. Avantajul lor este diversitatea - fiecare dintre ei abordează subiectul prezentat într-un mod ușor diferit! De asemenea, merită să acordați atenție ramelor minimaliste care subliniază aspectul graficii plasate în interior.

Producător
Cod produs
66962
Numărul de sloturi foto
8
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
137
Inaltime (cm)
117
Adancime (cm)
2,8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel