Vaza decorativa, ovala Nam nam, 39 cm

Vaza decorativa, ovala Nam nam, 39 cm
Vaza decorativa, ovala Nam nam, 39 cm
Vaza decorativa, ovala Nam nam, 39 cm
Vaza decorativa, ovala Nam nam, 39 cm
819,99 RON
309,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 62% (510,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Vaza ovală din ceramică în ocru galben va afișa flori vii și uscate

  • Formă atrăgătoare:vaza ovală din ceramică se caracterizează printr-o formă unică, unică. Are un efect crăpat pe suprafața sa, ceea ce îi conferă un caracter interesant.
  • Aplicație:vaza poate fi folosită cu succes pentru a afișa buchete cu flori vii și uscate. Poate fi folosit și ca acoperire pentru o plantă artificială.
  • Culori:  vaza din ceramică are o culoare galben ocru energică. Va fi perfect ca accent la modă în aranjament.
  • Scop:vaza este perfectă ca un plus pentru camera de zi și pentru balcon sau grădină.
  • Calitate înaltă:vaza provine din noua colecție a producătorului francez Atmosphera, caracterizată printr-un design interesant și o manoperă precisă.

O vază din ceramică este o decorare cu caracter. Vă permite să creați decorațiuni frumoase, naturale. Asortata corespunzator cu amenajarea casei, va introduce o atmosfera unica. O vază cu flori este, de asemenea, o idee grozavă de cadou pentru iubitorii de estetică. Forma vază ovalăde la producătorul francez Atmosphera vă va permite să expuneți acasă decorațiuni revitalizante, naturale. Pune flori proaspete sau uscate în el și bucură-te de decorul frumos. Structura originală a vazei o va face să se potrivească în interioare elegante, precum și pe terasă sau în grădină.

Producător
Cod produs
66965
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
ceramică
Inaltime (cm)
39
Diametru (cm)
34
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel