Pantofar metalic, 3 niveluri

Pantofar metalic, 3 niveluri
Pantofar metalic, 3 niveluri
Pantofar metalic, 3 niveluri
Pantofar metalic, 3 niveluri
Pantofar metalic, 3 niveluri
Pantofar metalic, 3 niveluri
699,99 RON
209,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 70% (490,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un dulap la îndemână pentru depozitarea pantofilor va facilita organizarea spațiului din hol

  • Dulap metalic pentru încălțăminte:Dulap liber, deschis, pentru depozitarea pantofilor. Contine 9 perechi de pantofi odata. Va funcționa ca un loc suplimentar pentru a pune pantofii în hol.
  • 3 rafturi cu margine:Rafturile au fost așezate sub o ușoară înclinare, asigurând confortul de a ajunge la pantofi. O margine specială pe partea din față a raftului împiedică pantofii să alunece.
  • Acces rapid și ușor:dulapul pentru încălțăminte garantează acces ușor la conținut. Va fi amplasat perfect atât în ​​hol, cât și în dressing sau în sălile de socializare.
  • Structură metalică:suportul pentru pantofi este realizat din metal solid vopsit în negru. Este durabil și în același timp arată bine și se potrivește multor aranjamente.
  • Ușor de curățat: Structura cu grilă a raftului facilitează curățarea dulapului. Orice murdărie poate fi îndepărtată cu ușurință cu o cârpă umedă.

Dulapul de pantofi metalic pe 3 niveluri de la designerul francez 5five Simple Smart este recomandat pentru holuri sau spatii de utilitate. De asemenea, va funcționa foarte bine plasat într-un dulap sau dressing. Conține 9 perechi de pantofi de fiecare dimensiune la un moment dat. Rafturile sunt realizate din metal ușor de curățat.Construcția este stabilă. Are picioare, datorită cărora puteți curăța cu ușurință praful și alte murdărie de sub dulap.

Cod produs
66974
Numărul maxim de perechi de pantofi
9
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
73,5
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
62
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel