Cutie depozitare cu capac ORGA, 50 x 31 x 25 cm

Cutie depozitare cu capac ORGA, 50 x 31 x 25 cm
Cutie depozitare cu capac ORGA, 50 x 31 x 25 cm
Cutie depozitare cu capac ORGA, 50 x 31 x 25 cm
Cutie depozitare cu capac ORGA, 50 x 31 x 25 cm
Cutie depozitare cu capac ORGA, 50 x 31 x 25 cm
Cutie depozitare cu capac ORGA, 50 x 31 x 25 cm
94,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 16% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O cutie textilă încăpătoare pentru depozitarea articolelor mici de îmbrăcăminte, haine și bibelouri

  • Cutie de depozitare cu capac: o cutie textilă cu capac vă va menține garderoba ordonată și vă va ajuta să vă organizați spațiul. Vă va permite să depozitați în mod convenabil articole de îmbrăcăminte mici.
  • Dimensiune comodă:  containerul măsoară 50 x 31 x 25 cm. Forma alungită vă permite să-l depozitați în dulap și sub pat. Poate fi folosit singur, in afara dulapului.
  • Capacitate mare: produsul are o capacitate de 38 de litri, ceea ce vă va permite să depozitați o mulțime de lucruri. Perfect pentru depozitarea micilor accesorii, haine și chiar jucării sau cărți.
  • Construcție solidă, pliabilă: construcția recipientului este din carton, căptușeala este din țesătură durabilă din poliester. Mânerele cusute pe laterale și pe față permit scoaterea și mutarea recipientului. Cutia este pliată complet plat.
  • Culori universale: recipientul are o culoare gri deschis. Culorile universale vă permit să o potriviți cu multe aranjamente.

Cutia de depozitare ORGA cu capac de la marca franceza 5five Simple Smart este un produs care va fi perfect pentru depozitarea multor lucruri in casa. Va permite cu ușurință organizarea comodă și simplăa articolelor de îmbrăcăminte mici, precum și a hainelor de iarnă și de vară și chiar a jucăriilor sau cărților pentru copii. Manopera estetica si culorile stralucitoare vor merge bine cu multe stilizari interioare.

Recipientul textil este echipat cu un capac care previne depunerea prafului. Mânerele laterale sunt grozave pentru transportul containerului. Mânerul situat în partea din față va ușura scoaterea acestuia din garderobă sau sub pat. O cutie textilcu structură pliabilăeste o soluție perfectă cu multe posibilități de utilizare.

Cod produs
66981
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
50
Latime (cm)
31
Inaltime (cm)
25
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel