Vaza din sticla CONICAL, 30 cm

Vaza din sticla CONICAL, 30 cm
Vaza din sticla CONICAL, 30 cm
Vaza din sticla CONICAL, 30 cm
Vaza din sticla CONICAL, 30 cm
89,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O vază de sticlă cu o formă clasică pentru expunerea buchetelor și crearea decorațiunilor luminoase

  • Vază cu formă conică:vază de sticlă pentru expunerea florilor vii sau artificiale. Partea sa superioară se extinde în sus, ceea ce asigură aranjarea estetică a buchetelor.
  • Culori transparente:culoarea transparentă se potrivește cu multe decorațiuni. Puteți combina această vază cu diferite culori - cu siguranță se va potrivi.
  • Aplicație:vaza de sticlă poate fi folosită cu succes pentru a afișa buchete cu flori vii și uscate. Are dimensiuni (inaltime x diametru) 30 x 14,5 cm.
  • Decor alternativ:puteți folosi vaza și pentru a crea decorațiuni cu LED-uri care o vor ilumina frumos. Îl poți folosi și pentru a pune uscătoare parfumate (popuri) și lumânări.
  • Produs de la un designer francez:vaza provine din noua colecție a producătorului francez Atmosphera.

O vază de sticlă este un element decorativ indispensabil al oricărei case. Permite crearea de decorațiuni frumoasede flori vii sau uscate. Modelul prezentat de la designerul francez Atmosphera este o vaza conica care poate avea multe intrebuintari. In combinatie cu un buchet din florile tale preferate, va fi un decor atractiv si va face timpul petrecut acasa mai placut.

Producător
Cod produs
66994
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
30
Diametru (cm)
14,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel