Vaza din sticla CYLINDER, 40 cm

Vaza din sticla CYLINDER, 40 cm
Vaza din sticla CYLINDER, 40 cm
Vaza din sticla CYLINDER, 40 cm
Vaza din sticla CYLINDER, 40 cm
119,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O vază cilindrică din sticlă pentru expunerea buchetelor și crearea de decorațiuni

  • Vază cilindrică: vază de sticlă pentru expunerea florilor vii sau artificiale. Forma sa regulată va asigura că florile sunt aranjate frumos. Datorită acestui lucru, vom obține un decor frumos care va decora masa din sufragerie sau comoda din camera de zi.
  • Culoare transparentă:culorile transparente se potrivesc cu diverse decorațiuni. Puteți combina această vază cu diferite variante de culoare - cu siguranță se va potrivi.
  • Aplicație: vaza de sticlă poate fi folosită cu succes pentru a afișa buchete cu flori vii și uscate. Are dimensiuni (inaltime x diametru) 40 x 15 cm.
  • Decor alternativ: puteți folosi și o vază cilindrică pentru a crea decorațiuni cu LED care vor lumina frumos vaza. Îl poți folosi și pentru a pune potpourri (agenți de uscare parfumați) și lumânări.
  • Produs de la un designer francez: vaza provine din noua colecție a producătorului francez Atmosphera, caracterizată printr-un design interesant și o manoperă precisă.

O vază de sticlă este un element decorativ indispensabil al oricărui interior. Vă permite să creați decorațiuni frumoase din flori vii sau uscate. Modelul prezentat de la designerul francez Atmosphera este o vaza clasica care poate avea multe intrebuintari. In combinatie cu un buchet din florile tale preferate, va deveni un decor minunat si va face momentele petrecute acasa mai placute.

Producător
Cod produs
66995
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
39,5
Diametru (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel