Sticla pentru apa JUNGLE, 1L

Sticla pentru apa JUNGLE, 1L
Sticla pentru apa JUNGLE, 1L
Sticla pentru apa JUNGLE, 1L
Sticla pentru apa JUNGLE, 1L
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sticlă reutilizabilă, de mare capacitate, pentru depozitarea apei și a băuturilor reci

  • Sticlă de apă reutilizabilă: Sticlă de apă din sticlă poate fi folosită cu succes de mai multe ori. După utilizare, spălați-l. Aceasta este o soluție ecologică, deoarece limităm cantitatea de plastic aruncată.
  • Sticlă durabilă:sticla groasă va oferi condițiile potrivite pentru depozitarea băuturilor reci. Nu preia nicio aromă și nu se decolorează, motiv pentru care este perfect pentru tot felul de sucuri, cocktail-uri sau limonadă.
  • Închidere solidă: are o închidere etanșă (capac mecanic) care protejează conținutul împotriva vărsării.
  • Capacitate mare:Sticlă are o capacitate de 1 litru, ceea ce vă permite să transportați băuturi chiar și pentru mai multe persoane, de exemplu pentru un picnic. De asemenea, este perfect pentru excursii de o zi sau pentru a merge la serviciu.
  • Grafica de vară: motivul monstrelor și al frunzelor de palmier amintește de climatul tropical. Cu siguranță va face mai plăcute momentele petrecute savurând băutura preferată.

Sticlă de apă din sticlă JUNGLE de brandul francez Atmosphera cu grafică tropicală. Sticla este perfecta pentru a transporta bauturi reci (limonada, sucuri, ceai rece) si apa. Închiderea strânsă cu un capac mecanic va asigura transportul în siguranță al conținutului fără teama de vărsare. Sticla este reutilizabila. Alegând acest produs, vă pasă de mediu. Sticla este perfectă pentru o plimbare, un picnic, o excursie la lac. De asemenea, puteți lua o băutură la serviciu sau la școală.

Cod produs
67019
Capacite (ml)
1000
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
33
Diametru (cm)
8,2
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel