Ceas de perete MILY, 45 cm

Ceas de perete MILY, 45 cm
Ceas de perete MILY, 45 cm
Ceas de perete MILY, 45 cm
Ceas de perete MILY, 45 cm
289,99 RON
159,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 45% (130,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ceas de perete MILY - Line Art minimalist pe peretele tău

  • Tehnica de artă în linie Această metodă a fost folosită de Pablo Picasso! Constă în realizarea de grafice cu o singură linie. Fața ceasului de perete MILY este decorată cu un astfel de desen.
  • Două modele din care să alegeți. În această colecție vei găsi două ceasuri de perete din care să alegi. Primul are un cadran decorat cu chipul unei femei minimaliste, al doilea arată silueta ei văzută din spate.
  • Mecanism silențios. Avantajul ceasului de perete MILY este un mecanism silentios. Va fi apreciat de persoanele cărora nu le place sunetul caracteristic al ceasului. Mâinile se mișcă lin, fără a distrage atenția prin „ticând”.
  • Alimentat de la baterie. Ceasul de pe perete este alimentat de baterii AA - așa-numitele. bețe obișnuite. Această soluție permite instalarea ceasului fără a instala fire suplimentare, inestetice.
  • Cadru din lemn. Un avantaj suplimentar al ceasului de perete MILY este cadrul din lemn. Cadrul este realizat din lamele din lemn deschis, conectate, profilate. Are o culoare naturală, maro deschis.

Mișcarea SANGTAI 6168 este responsabilă pentru sunetul silențios al ceasului. Numerele de pe cadranul cadranului au fost înlocuite cu minimaliste grize care indică ora. Ceasul de perete MILY are un diametru de 45 cm. De asemenea, este ușor de asamblat - pe spatele cadrului există un cuier invizibil din față, pentru care ar trebui să fie agățat.

Producător
Cod produs
67029
Sursa de putere
baterii
Caracteristici suplimentare
mecanism silentios
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
lemn
Latime (cm)
2,5
Diametru (cm)
45
Baterii
neincluse
Battery Type
1 x AA
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel