Covoraș din plastic, 90 x 180 cm

Covoraș din plastic, 90 x 180 cm
Covoraș din plastic, 90 x 180 cm
Covoraș din plastic, 90 x 180 cm
Covoraș din plastic, 90 x 180 cm
469,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 83% (390,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covor de podea din plastic robust - perfect pentru utilizare în interior și exterior

  • Durabila. Covorașul este potrivit în special pentru acoperirea podelei în locurile în care oamenii se plimbă des. Materialul covorașului este durabil, ceea ce îi crește durata de viață.
  • Patru modele din care să alegeți. Covorașul este disponibil în patru versiuni interesante care diferă ca model și culoare. Puteți alege dintre un mat portocaliu, gri, albastru și negru.
  • Design geometric. Covorașele din această serie sunt decorate cu un model obișnuit. Portocaliul seamănă cu doagele, gri și negru sunt compoziții cu romburi, iar albastrul aduce asocieri cu Orientul.
  • Fabricat din plastic. Covorașul este realizat din plastic rezistent. Datorită acestui fapt, îl poți folosi cu încredere atât în ​​interiorul casei, cât și în exterior: de exemplu pe terasă.
  • Suprafață mare. Covorașul are formă dreptunghiulară și dimensiuni de până la 180 cm x 90 cm! Acest lucru vă va permite să protejați o bucată mare de podea sau pardoseală.

Un covoraș vă va permite să creați o suprafață sigură. Așezați o masă pe ea sau creați o zonă de joacă pentru copii. Covorașul este, mai presus de toate, durabil și ușor de întreținut. Folosește-l în aer liber – într-un foișor, pe balcon sau terasă, pentru a amenaja cu ușurință un spațiu confortabil în care să-ți petreci timpul liber. De asemenea, va funcționa bine în interior, unde vă va ajuta să asigurați locurile cu trafic intens, cum ar fi coridoare.

Producător
Cod produs
67058
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
180
Latime (cm)
90
Inaltime (cm)
0,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel