Ghiveci din ceramică cu suport, MARMURĂ

Ghiveci din ceramică cu suport, MARMURĂ
84,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Ghiveci din ceramică - un cadru frumos pentru flori care va îmbogăți orice spațiu cu netezimea sa. Ghiveci decorativ: Toți iubitorii de plante vii acasă știu că așezarea lor corectă nu este o chestiune banală. Un ghiveci din ceramică strălucitoare va sublinia frumusețea naturală a plantelor și va crea cele mai bune condiții pentru creșterea lor. Ceramica: Ghivece din ceramică se caracterizează prin durabilitate ridicată și aspect impecabil. Sunt rezistente la apă și nu se tem de temperaturile ridicate. Prin urmare, puteți plasa ghiveci atât în ​​interior, cât și în afara casei. Cu suport: ghiveciul este echipat cu un suport potrivit. Datorită acesteia, atunci când udați floarea, nu veți vărsa apă în afara ghiveciului. Model marmorat: ghiveciul luminos este acoperit cu un model neregulat, marmorat. Structura mată adâncește această impresie. Setul vine cu un suport de culoare asortată. Dimensiune: ghiveciul este disponibil în două dimensiuni. Cel mic are un diametru de 13 cm si o inaltime de 15 cm, iar cel mare un diametru de 16 cm si o inaltime de 18 cm.
Cod produs
67136
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
ceramică
Inaltime (cm)
15
Mod de folosire
Interior
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel