Recipient pentru prăjituri de Crăciun, 22 x 16 x 9 cm

Recipient pentru prăjituri de Crăciun, 22 x 16 x 9 cm
Recipient pentru prăjituri de Crăciun, 22 x 16 x 9 cm
Recipient pentru prăjituri de Crăciun, 22 x 16 x 9 cm
Recipient pentru prăjituri de Crăciun, 22 x 16 x 9 cm
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O cutie de aluminiu cu motiv de Crăciun va aduce o atmosferă frumoasă de Crăciun în casa ta

  • Cutie de prăjituri cu model de Crăciun: puteți plasa acest mic accesoriu într-un loc vizibil, iar cei dragi vor avea acces nelimitat la prăjituri de turtă dulce de casă și alte bunătăți pe care le-ați pregătit cu grijă și dragoste.
  • Pentru păstrarea dulciurilor: Cutia este perfectă pentru a păstra prăjituri, turtă dulce, bomboane și chiar ceaiuri. De asemenea, puteți păstra cu succes nuci de casă, bomboane pudră și fructe uscate stropite cu aroma de portocale.
  • Formă dreptunghiulară: recipientul pentru cookie-uri are formă dreptunghiulară. Dimensiunile sale sunt 22 x 16 x 9 cm. Două teme din care să alegi: pitici și oameni de zăpadă.
  • Închidere etanșă: Cutia de biscuiți are un capac care garantează închiderea etanșă a conținutului - fără teama de a se vărsa sau de a pătrunde umiditatea. Datorită acestui fapt, produsele noastre de panificație de casă vor rămâne proaspete mai mult timp.
  • Design robust: recipientul pentru prăjituri este fabricat din aluminiu de înaltă calitate, rezistent la deteriorare. Perfect ca ambalaj pentru produsele noastre de patiserie realizate manual, pe care vrem să le dăruim celor dragi.

Cod produs
67145
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
metal
Lungime (cm)
22
Latime (cm)
16
Inaltime (cm)
9
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel