Individual de Crăciun, catifea, 28 x 15 cm

Individual de Crăciun, catifea, 28 x 15 cm
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O țesătură dreptunghiulară cu motiv de Crăciun va completa decorul mesei în perioada Crăciunului

  • Aleer de masă decorativ: coasterul prezentat în varianta de Crăciun este o alternativă excelentă la fețe de masă. Va decora frumos o masă sau o bancă și va crea o bază pentru așezarea stufului și a husei pentru oaspeți.
  • Design de Crăciun: țesătura a fost îmbogățită cu un motiv de Crăciun sub formă de brazi de Crăciun aurii. Imprimeul este strălucitor, va arăta frumos mai ales seara.
  • Atingere de catifea: banda de rulare este realizată din poliester 100%. Fundalul seamănă cu velurul, care conferă benzii de rulare eleganță și clasă.
  • Ușor de curățat: materialul este rezistent la murdărie. Ele pot fi îndepărtate cu o cârpă umedă. De asemenea, este rezistent la sifonare, deci nu necesita calcare.
  • Dimensiune la îndemână: Dimensiunile benzii de rulare sunt (lățime x lungime) 28 x 150 cm.
Cod produs
67164
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
150
Latime (cm)
28
Inaltime (cm)
0,1
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel