Suport pentru brad, diametru 38,5 cm

Suport pentru brad, diametru 38,5 cm
Suport pentru brad, diametru 38,5 cm
Suport pentru brad, diametru 38,5 cm
Suport pentru brad, diametru 38,5 cm
119,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un suport pentru brad de Crăciun va oferi condițiile potrivite pentru depozitarea unui brad de Crăciun în casa noastră

  • Suport pentru un brad de Crăciun: un suport metalic pentru depozitarea unui brad în perioada Crăciunului. Vă va permite să plasați cu ușurință bradul de Crăciun în casa dvs.
  • Rezervor de apă: Standul a fost echipat cu un rezervor de apă care permite bradului să fie udat în mod regulat. Datorită acestui fapt, această minunată decorație de Crăciun va rămâne mult timp în interioarele noastre.
  • Decorare stabilă și sigură: Standul va asigura o ținere stabilă și sigură a bradului de Crăciun în poziție verticală, fără teama de a-l răsturna pe podea. Are 38,5 cm diametru.
  • Adaptabil la brad: Datorită grosimii diferite a cioturilor, suportul are șuruburi de fixare metalice. Designul simplu vă permite să instalați bradul de Crăciun intuitiv și ușor.
  • Culori neutre: Culorile discrete ale standului se potrivesc perfect cu verde de Crăciun.
Cod produs
67170
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
16
Diametru (cm)
38,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel