Tava pentru lumanari cu oglinda, 23 cm diametru

Tava pentru lumanari cu oglinda, 23 cm diametru
Tava pentru lumanari cu oglinda, 23 cm diametru
Tava pentru lumanari cu oglinda, 23 cm diametru
Tava pentru lumanari cu oglinda, 23 cm diametru
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O tavă decorativă cu oglindă va decora frumos orice cameră și va evidenția accesoriile

  • Tavă decorativă din sticlă: Tava care este perfectă pentru orice cameră va crea un spațiu pentru expunerea obiectelor prețioase, lumânărilor și micilor decorațiuni.
  • Design elegant: Tava are o formă interesantă, dar simplă. Laturile sunt precum lacrimi. Aspectul nu este dominant, așa că tava poate fi combinată perfect cu multe accesorii.
  • Combinație atractivă de materiale: Metalul și sticlă sunt o combinație care funcționează întotdeauna. Combinarea acestor două materiale ne permite să obținem un aspect modern, atrăgător.
  • Aplicație: Tava rotundă cu o parte de sticlă va fi perfectă pentru o măsuță de cafea sau o comodă. O poți folosi cu succes atât acasă, cât și într-un salon de înfrumusețare.
  • Dimensiuni îngrijite: Tava are un diametru de 23 cm. Marginile au 3 cm înălțime. Părțile laterale sunt auriu roz lucios.
Cod produs
67194
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
22,7
Latime (cm)
22,7
Inaltime (cm)
3,2
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel