Set tava oglinda pentru lumanari, 2 buc

Set tava oglinda pentru lumanari, 2 buc
Set tava oglinda pentru lumanari, 2 buc
Set tava oglinda pentru lumanari, 2 buc
Set tava oglinda pentru lumanari, 2 buc
Set tava oglinda pentru lumanari, 2 buc
Set tava oglinda pentru lumanari, 2 buc
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tăvile decorative dreptunghiulare cu oglindă vor expune perfect lumânări parfumate și diverse suveniruri

  • Două tăvi cu oglindă: Afișarea decorațiunilor și suvenirurilor va încânta privirea membrilor gospodăriei și va face momentele petrecute acasă mai plăcute. Setul de tăvi este perfect pentru a-l combina cu lumânări parfumate, buchete de flori și bijuterii sau suveniruri de călătorie. De asemenea, puteți pune setul preferat de cești de cafea pe ele cu o zaharnita și dulciuri.
  • Design interesant: tăvile sunt dreptunghiulare. Oferă un efect vizual foarte interesant. Un efect decorativ suplimentar oferă marginile ajurate.
  • O combinație de sticlă și metal: Metalul și sticlă sunt combinația perfectă. Arată modern și se prezintă frumos. În plus, oglinda reflectă împrejurimile.
  • Multifuncțional: un set de tăvi dreptunghiulare cu oglindă va fi potrivit pentru a fi plasat pe o comodă, o masa sau o măsuță de cafea. Poate fi folosit si in baie. O putem recomanda si saloanelor de infrumusetare.
  • Dimensiunea tăvii: Tava mai mică are o dimensiune (lungime x lățime x înălțime) de 29 x 18 x 3 cm, cea mai mare este de 35 x 25 x 3 cm.
Cod produs
67200
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
35
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
3
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel