Semineu alimentat cu baterii, LED, 33 x 21 cm

Semineu alimentat cu baterii, LED, 33 x 21 cm
Semineu alimentat cu baterii, LED, 33 x 21 cm
Semineu alimentat cu baterii, LED, 33 x 21 cm
Semineu alimentat cu baterii, LED, 33 x 21 cm
179,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decorul de Crăciun sub formă de șemineu cu efect de ardere a lemnului va crea o atmosferă confortabilă și uimitoare acasă

  • Semineu electric: Semineul alimentat cu baterii este o alternativa excelenta la semineele clasice. Necesită mai puțin spațiu și, astfel, practic toată lumea își poate permite. De asemenea, este convenabil și sigur de utilizat. Oferă o experiență vizuală interesantă.
  • Efectul de flacără: Efectul pieselor de lemn care ard poate fi admirat datorită diodelor LED. Acestea garantează o reprezentare realistă a unei flăcări reale. În plus, ele împiedică încălzirea geamului. Prin urmare, este un produs complet sigur pentru mediu, mai ales atunci când în casă sunt animale de companie sau copii mici.
  • Decorație la modă: șemineele au devenit recent un succes absolut. Așezate pe un pervaz, un raft sau lângă un pom de Crăciun, vor încânta ochiul seara când întunericul cade în afara ferestrei. Perfect atât pentru camera de zi, dormitor, cât și pentru sufragerie.
  • Design elegant: carcasa șemineului este realizată din plastic. Stilul semineului este dat de doua coloane decorative, realizate intr-un mod clasic.
  • Dimensiunea și alimentarea cu energie: există două dimensiuni de șeminee din care puteți alege. Marimea M (lungime x latime x inaltime) este 33 x 10,5 x 21 cm. Dimensiunea L este de 63 x 12 x 22 cm. Semineu este alimentat de 3 baterii sau de un adaptor (nu este inclus).

Cod produs
67234
Sursa de putere
baterii
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
hârtie
Lungime (cm)
33
Latime (cm)
10,5
Inaltime (cm)
21
Baterii
neincluse
Battery Type
3 x LR14
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel