Coronita de Craciun cu iluminare LED, Ø 30 cm

Coronita de Craciun cu iluminare LED, Ø 30 cm
Coronita de Craciun cu iluminare LED, Ø 30 cm
Coronita de Craciun cu iluminare LED, Ø 30 cm
Coronita de Craciun cu iluminare LED, Ø 30 cm
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O coronita de Crăciun sub formă de cerc pe ușă va introduce o atmosferă festivă chiar din pragul casei tale

  • Coronita de Crăciun: Coronita artificială este o alternativă excelentă la compozițiile clasice. Arată la fel de frumos în fiecare zi, în ciuda trecerii timpului, și o poți folosi cu succes în sezoanele următoare.
  • Funcția de iluminare: Un lanț cu iluminare LED a fost țesut în acele decorului, care oferă o iluminare unică a coromitei seara. Luminile emit o lumină plăcută cu o culoare caldă datorită celor 20 de LED-uri. Cronometrul permite decorațiunilor să strălucească timp de 6 ore, după care LED-urile se sting automat.
  • Posibilitatea de agățare: Coronita poate fi agatata pe ușă cu panglica albă inclusă. Poate fi folosita și pentru a-o agăța pe șemineu, perete, fereastră sau oglindă.
  • Confectionata cu grijă: pe cerc sunt ace presărate cu zăpadă artificială. Dacă doriți, puteți decora coronita cu decorațiuni suplimentare, cum ar fi funde, balonuri, conuri de pin sau flori.
  • Diametru: Coronita este disponibilă în două dimensiuni. Marimea M are un diametru de 30 cm si o latime de 7 cm. Mărimea L are un diametru de 40 cm și o lățime de 8 cm.
Cod produs
67254
Caracteristici suplimentare
timer
Tip alimentare
2 AA batteries
numărul de LED-uri
30
colour temperature
warm white
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Diametru (cm)
40
Latime (cm)
8
Baterie
neincluse
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel