Stea din hartie cu LED, 45 cm

Stea din hartie cu LED, 45 cm
Stea din hartie cu LED, 45 cm
Stea din hartie cu LED, 45 cm
Stea din hartie cu LED, 45 cm
84,99 RON
69,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O stea de hârtie cu un ornament subtil va încânta ochiul în sezonul de iarnă și va adăuga farmec multor aranjamente de Crăciun

  • Steaua cu cinci colțuri: Magia stării de spirit de Crăciun se află în fiecare detaliu. Steaua de hârtie prezentată este unul dintre acele elemente de design care ne poartă într-o atmosferă unică, festivă. Decorul, datorită designului său clasic, adaugă farmec și stare de spirit aproape tuturor interioarelor!
  • Din hârtie: asteriscul a fost făcut din hârtie roșie. Este ușor și îl putem agăța cu ușurință pe o fereastră sau pe perete. În plus, este echipat cu un șnur cu șnur. Demontarea decorațiunilor este foarte ușoară.
  • Strălucitor: Steaua are 10 LED-uri minuscule care îi luminează frumos interiorul. O astfel de iluminare în combinație cu un ornament tăiat fin oferă un efect fenomenal și va arăta minunat la amurg.
  • Timp de ardere: Decorul are un cronometru încorporat. Datorită acesteia, ochiul nostru îi face plăcere pentru următoarele 6 ore și după acel timp se oprește automat.
  • Dimensiuni și alimentare: Există 2 dimensiuni de stele din care puteți alege. Marimea M cu diametrul de 45 cm si marimea L cu diametrul de 60 cm. Snurul are 15 cm lungime. Decorația este alimentată de 2 x baterii AA (nu sunt incluse).
Cod produs
67284
Caracteristici suplimentare
LED
,
timer
Sursa de putere
baterii
numărul de LED-uri
10
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
hârtie
Lungime (cm)
60
Latime (cm)
60
Inaltime (cm)
2
Baterii
neincluse
IP
20
Battery Type
2 x AA
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel