Decoratiune de Craciun 400 LED, Ø 48 cm

Decoratiune de Craciun 400 LED, Ø 48 cm
Decoratiune de Craciun 400 LED, Ø 48 cm
Decoratiune de Craciun 400 LED, Ø 48 cm
Decoratiune de Craciun 400 LED, Ø 48 cm
Decoratiune de Craciun 400 LED, Ø 48 cm
Decoratiune de Craciun 400 LED, Ø 48 cm
259,99 RON
219,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Luminile decorative sub formă de coronita vor decora casa și vor crea o atmosferă confortabilă atunci când este întuneric în afara ferestrei

  • Coronita cu lumini: Decorațiunile de Crăciun nu trebuie să fie plictisitoare. Coronita prezentată este formată din numeroase LED-uri care iluminează frumos împrejurimile. Ele pot sta la baza multor decorațiuni - totul depinde de creativitatea noastră!
  • Iluminare cu LED: Coronita constă dintr-un lanț cu LED-uri țesut dens. Versiunea Ø 38 cm are 300 LED-uri, versiunea Ø 48 cm are 400 LED-uri. Luminile emit o lumină plăcută cu o culoare caldă.
  • 8 moduri de iluminare: Puteti alege frecvența de iluminare. Puteți alege dintre 8 moduri presetate de emisie de lumină.
  • Posibilitatea de agățare: Coronita poate fi așezata cu succes pe un șemineu, perete, fereastră, ușă sau oglindă. Perfecta și ca bază pentru alte decorațiuni de Crăciun.
  • Diametru și alimentare: Coronita este disponibilă în două dimensiuni. Marimea M are un diametru de 38 cm. Marimea L are un diametru de 48 cm. Fiecare dintre ele are un cablu de alimentare cu lungime de 3 m. Distanța dintre LED-uri este de 2 cm. Produsul poate fi folosit în interior și în exterior.
Cod produs
67287
colour temperature
warm white
IP
44
Sursa de putere
la retea
numărul de LED-uri
400
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Diametru (cm)
48
Lungime cablu
300 cm
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Decoratiuni luminoase de Craciun
Un articol plin de inspirație! Descoperiți magia luminilor de Crăciun - de la stele delicate la lumini reci. Aici veți găsi exemple de produse și idei despre cum să creați aranjamente unice de iluminat.
 
Citește mai mult
pixel