Set globuri de Craciun din sticla, Ø 3 cm, 24 bucati

Set globuri de Craciun din sticla, Ø 3 cm, 24 bucati
44,99 RON
33,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set de 24 de globuri de Crăciun în culori la modă va aduce o atmosferă de Crăciun în casa ta

  • 24 de globuri incluse: Un set mare de globuri este o propunere perfectă pentru oamenii ocupați. Numărul mare de globuri din set vă va permite să decorați în mare măsură bradul de Crăciun.
  • Diverse variante: Setul include globuri într-un singur ton de culoare. Cu toate acestea, ele diferă în ceea ce privește modul de finisare. Setul include globuri mate, strălucitoare și cu sclipici. Diverse texturi adaugă varietate imaginii bradului de Crăciun.
  • Material care nu poate fi spart: globuri din plastic cu proprietăți indestructibile. Datorită acestui fapt, setul va fi perfect pentru camerele în care sunt prezenți copii și/sau animale. De asemenea, setul este convenabil de depozitat.
  • Dimensiune si variante: Globuri de Craciun au un diametru de 3 cm. Sunt recomandați pentru brazi de Crăciun mai mici sau ca o completare la seturile de globuri cu diametru mai mare.
  • Aplicație: Setul de 24 de globuri vor decora perfect bradul nostru de Crăciun. Este recomandat si pentru decoratiunile de Craciun care ne vor decora interioarele.
Cod produs
67295
numărul de piese din set
24
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
9
Latime (cm)
6,5
Inaltime (cm)
12,2
Diametru (cm)
3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel