Set globuri de Craciun, Ø 4 cm, 20 bucati

Set globuri de Craciun, Ø 4 cm, 20 bucati
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set de 20 de globuri de Crăciun îți va permite să aduci atmosfera Crăciunului în casa ta.

  • 20 de globuri: Un set atractiv de 20 de globuri este o propunere ideală pentru oamenii ocupați. Un număr mare de globulete din set vă va permite să decorați bradul de Crăciun. Datorita lor este suficient să cumpărați o cantitate mică de accesorii pentru a crea o stilizare minunată a unui brad de Crăciun.
  • Diverse variante: Setul include globuri într-o singură culoare, dar diferă prin modul de finisare. Găsim aici globuri mate, strălucitoare și cu sclipici (cu excepția setului negru). Diverse texturi fac ca setul sa creeze un decor unic.
  • Material indestructibil: Globuri de Crăciun sunt realizate din plastic indestructibil. Datorită acestui fapt, setul este perfect pentru camerele în care sunt copii și animale de comapnie.
  • Dimensiune și variante: Globuri de Crăciun au diametrul de 4 cm. Setul este perfect ca decor pentru brazi de Crăciun mai mici sau o completare la seturile de globuri cu diametru mai mare.
  • Aplicație: Un set de globuri va decora perfect bradul nostru de Crăciun. Poate fi folosit si pentru piese centrale de Craciun care vor fi puse pe o masa sau o comoda si agatate pe usa.
Cod produs
67296
numărul de piese din set
20
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
7,8
Latime (cm)
7,8
Inaltime (cm)
19,5
Diametru (cm)
4
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel