Decoratiune de Crăciun Cutie poștală, metal

Decoratiune de Crăciun Cutie poștală, metal
Decoratiune de Crăciun Cutie poștală, metal
Decoratiune de Crăciun Cutie poștală, metal
Decoratiune de Crăciun Cutie poștală, metal
169,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Trimite o scrisoare lui Moș Crăciun! Acum este posibil datorită unei cutii poștale speciale. Lasa-te purtat de fantezia ta!

  • Decor de Crăciun: Decorul original va deveni cu siguranță un decor atractiv la domiciliu, la grădiniță și la școală. Acest lucru mic de Crăciun ne poate conduce la multe utilizări creative.
  • Temă cu o cutie poștala: Tema cutiei poștale este cu noi încă din copilărie. Cine nu i-a scris lui Mos Craciun din cele mai lăuntrice visuri ale tale? Acum le putem oferi copiilor și nepoților noștri această oportunitate! Lasă-i să se lase duși de această magie!
  • Decorarea creativă: Decorarea își va găsi multe utilizări. Îl putem folosi în clasele de grădiniță, precum îl putem pune în prag pentru a saluta cu bucurie oaspeții care sosesc.
  • Gadget de aranjament pentru fotografie: cutia roșie este perfectă ca gadget într-un studio foto. Poate fi unul dintre gadgeturile care ne vor permite să creăm o atmosferă unică, de sărbătoare.
  • Dimensiune si culori: Decorul are dimensiunile (lungime x latime x inaltime) 15 x 10 x 37 cm. Este confectionat din metal vopsit în roșu. Include text alb „Poșta lui Moș Crăciun”.
Cod produs
67330
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
metal
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
37
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel