Cos de baie AGROPOLI cu capac rotativ, 2 L, WENKO

Cos de baie AGROPOLI cu capac rotativ, 2 L, WENKO
Cos de baie AGROPOLI cu capac rotativ, 2 L, WENKO
Cos de baie AGROPOLI cu capac rotativ, 2 L, WENKO
Cos de baie AGROPOLI cu capac rotativ, 2 L, WENKO
Cos de baie AGROPOLI cu capac rotativ, 2 L, WENKO
Cos de baie AGROPOLI cu capac rotativ, 2 L, WENKO
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș de gunoi de baie AGROPOLI, 20 cm, gri, VENKO . Un coș elegant cu capac articulat Agropoli S într-o culoare gri închis la modă este recipientul perfect pentru deșeuri în baie și toaletă pentru oaspeți. Obiect gadget practic: coșul are un capac ușor de utilizat, flip-up, care nu numai că ascunde discret conținutul, dar garantează și curățenia și igiena.

Coșul are dimensiuni optime: diametru 14,5 cm x înălțime 20 cm și o capacitate de 2 litri, datorită căruia se va potrivi chiar și în cea mai mică baie sau toaletă. În plus, coșul va funcționa excelent și în alte camere: camera unui copil, biroul de acasă sau bucătăria. Calitatea înaltă a produselor este garantată de producția germană și de utilizarea materialelor durabile. În interesul mediului natural și al dezvoltării durabile, produsele noastre se caracterizează prin longevitate datorită utilizării materialelor de cea mai înaltă calitate. Datorită acestui fapt, produsele noastre pot fi savurate mult timp.

Un design frumos vă permite să creați un aranjament elegant în baie sau toaletă. Stilul sculptural și suprafața mată creează un design la modă și ușor. Seria de baie Agropoli vă permite să creați un aranjament coerent - este suficient să completați setul cu un distribuitor de săpun, o cană de periuță de dinți sau alte accesorii pentru toaletă.

Caracteristicile produsului:

  • Coș de gunoi AGROPOLI,
  • dimensiuni produs: diametru 14,5 cm x înălțime 20 cm,
  • capacitate 2 litri,
  • la modă, culoare gri, cu un finisaj mat,
  • realizat din plastic de înaltă calitate,
  • cu un capac rabatabil,
  • ușor de curățat și de întreținut,
  • un produs al renumitului brand german WENKO.
Producător
Cod produs
67436
Capacite
2 l
Caracteristici suplimentare
capac rotativ
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
19
Inaltime (cm)
27
Metoda de ambalare
parțial asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel