Carlig baie, 4 bucati, WENKO

Carlig baie, 4 bucati, WENKO
Carlig baie, 4 bucati, WENKO
Carlig baie, 4 bucati, WENKO
Carlig baie, 4 bucati, WENKO
Carlig baie, 4 bucati, WENKO
Carlig baie, 4 bucati, WENKO
59,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Carlig cu ventuze & ndash; instalare simplă fără adeziv și bandă

  • Două versiuni de culoare . Cârligele cu ventuză sunt disponibile în două modele: negru și transparent.
  • Instalare fără găurire . Datorită ventuzei, pot fi montate pe orice suprafață plană: gresie pe perete, perete de duș sau ușă dulap.
  • Ușor de utilizat . Pentru o prindere mai puternică, cârligele pot fi umezite   înainte de a apăsa pe suprafață. Pentru a le îndepărta, tot ce trebuie să faceți este să trageți ușor ventuza.
  • Patru piese în set . Setul este format din patru carlige cu ventuze. Fiecare cârlig adeziv măsoară 4,2 x 4,8 x 2 cm (L x A x A).
  • Utilizare universală . Un set de cârlige cu ventuze va funcționa în baie pentru a agata un prosop sau un halat. Cârligele pot fi folosite și în alte încăperi & ndash; de exemplu, bucătărie.

Avantajul cârligelor cu ventuză este capacitatea de a schimba rapid locul de instalare. Le puteți scoate & ndash; de exemplu pentru curățare. Cârligele autoadezive pot fi montate cu ușurință la diferite înălțimi, iar în cazul unei greșeli sau unei schimbări de idee, le puteți agăța cu ușurință în alt loc. Venuza este sigură pentru suprafețe & ndash; spre deosebire de un cârlig de bandă și lipiciul nu lasă urme . Suprafața ventuzei este realizată din plastic flexibil plastic.

Producător
Cod produs
67788
numărul de piese din set
4
Instalare
fara foraj
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
2
Latime (cm)
4,2
Inaltime (cm)
4,8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel