Fată de pernă din bumbac LOUMEA, 63 x 63 cm

  • Față de pernă netedă, din bumbac - materiale premium care
  • va schimba calitatea odihnei tale
 Fată de pernă din bumbac LOUMEA, 63 x 63 cm
 Fată de pernă din bumbac LOUMEA, 63 x 63 cm
 Fată de pernă din bumbac LOUMEA, 63 x 63 cm
 Fată de pernă din bumbac LOUMEA, 63 x 63 cm
 Fată de pernă din bumbac LOUMEA, 63 x 63 cm
 Fată de pernă din bumbac LOUMEA, 63 x 63 cm
69,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Fata de pernă din bumbac neted - materiale de calitate superioară care vor va transforma calitatea odihnei tale

.
  • Utilizare universală: Fața de pernă de o singură culoare va găsi o gamă largă de utilizări în casa dvs. Poate deveni un minunat element decorativ pentru dormitor, camera de zi sau terasa de vară.
  • Bumbac : Fața de pernă este confecționată din materiale ușor de curățat și bumbac rezistent. În același timp, este extrem de plăcută la atingere, care vă încurajează să vă relaxați în compania sa.
  • Fibre de percal: Textilele realizate din percal au o țesătură densă și compactă, ceea ce le face foarte durabile. Netedă, ușor alunecoasă structura o face ușor de curățat și este extrem de plăcută la atingere.
  • O gamă largă de culori: Fata de pernă LOUMEA este disponibila în până la șase culori: antracit, gri, bej, alb, roz și albastru.
  • Dimensiunea universală: O față de pernă pătrată cu o latură de 63 cm se va potrivi pentru perne mai mari de dimensiuni standard.

Fata de pernă LOUMEA este un produs original al mărcii franceze. Douceur d'intérieur. Calitatea înaltă a materialelor și manopera atentă o fac pe acesta să fie cea mai bună alegere pentru a adăuga farmec oricărui spațiu. Culorile pastelate subtile vor reîmprospăta aspectul dormitorului dvs. și îi va conferi o atmosferă confortabilă.

Cod produs
68201
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
63
Latime (cm)
63
Dimensiunile fetei de pernă (cm)
63 x 63
certificat
Oeko-Tex
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel