Traversa de masa DANIT, iuta amestecata cu poliester, 35 x 140 cm

  • Traversa de masă moderna - o soluție elegantă care va transforma aspectul mesei
Traversa de masa DANIT, iuta amestecata cu poliester, 35 x 140 cm
Traversa de masa DANIT, iuta amestecata cu poliester, 35 x 140 cm
Traversa de masa DANIT, iuta amestecata cu poliester, 35 x 140 cm
Traversa de masa DANIT, iuta amestecata cu poliester, 35 x 140 cm
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Traversa moderna - o soluție elegantă care va transforma aspectul mesei

.
  • Accesoriu decorativ: traversa moderna pentru camera de zi. Traversa de masă moderna pentru camera de zi este o modalitate simplă de a decora frumos o masă. Această soluție va funcționa pentru fiecare zi , precum și la sărbătorile de acasă.
  • Materiale solide: iuta cu o notă de poliester este folosită pentru producerea traversei. Combinația dintre aceste două materiale creează un material extrem de robust și rezistent la deteriorări.
  • Facil de curățat: Structura netedă și țesătura plată permit îndepărtarea fără efort a firimiturilor fine de pe suprafața sa. Pentru a scăpa de murdăria mai mare, ștergeți-o pur și simplu cu o cârpă umedă.
  • Design minimalist: Culoare netedă și delimitare delicată. Traversa va fi un fundal minunat pentru culorile expresive ale lumânărilor parfumate sau ale fructelor.
  • Dimensiunea reglabilă: Traversa de masă cu o lățime de 35 cm și o 140 cm lungime. Puteți să o întindeți complet în mijlocul mesei sau să o tăiați în șervețele mai mici, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Marca Douceur d'intérieur, care proiectează și produce mobilier pentru casă este renumit pentru designul său. De data aceasta, producătorul a optat pentru simplitate și pentru calitatea materialelor folosite. Traversa de masă DANITY va permite să creați aranjamente de masă uimitoare pentru fiecare zi și pentru ocazii festive, sărbători.

Cod produs
68318
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
iută
Lungime (cm)
140
Latime (cm)
35
compoziţie
50% iută
,
28% poliester
,
22% bumbac
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel