Covoraș din fibră de cocos LENAIC, 40 x 60 cm

  • Covorașul practic LENAIC - calitate și șic, care vă va încânta pe dumneavoastră si pe
  • oaspeți
Covoraș din fibră de cocos LENAIC, 40 x 60 cm
Covoraș din fibră de cocos LENAIC, 40 x 60 cm
Covoraș din fibră de cocos LENAIC, 40 x 60 cm
Covoraș din fibră de cocos LENAIC, 40 x 60 cm
Pret bun
69,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covoras LENAIC - calitate și șic care vă va încânta oaspeții

.
  • Funcțional și elegant: Covorașul LENAIC va deveni cea mai bună piesă de prezentare a casei dumneavoastră. Este potrivit atât pentru casele individuale, cât și pentru apartamentele din blocurile de locuințe.
  • Fibre de nucă de cocos: Un covoraș făcut din fibră de nucă de cocos este o soluție durabilă și dovedită. Materialul natural, aspru, face față la curățarea încălțămintei de nisip, noroi și apă.
  • Stabil : Partea inferioară a covorașului este finisată cu un strat de cauciuc. Chiar și atunci când este așezat pe o suprafață alunecoasă, va rămâne la locul lui și nu se va mișca atunci când va stergeti.
  • Facil de curățat: Murdărie lăsată pe preșul de la ușă poate fi ușor aspirată. Ca urmare, accesoriul va fi întotdeauna prezentat în mod îngrijit.
  • Dimensiuni practice: Cu un covoraș de ușă care are o lungime de 60 cm și lățimea de 40 cm este soluția optimă pentru casă. Dimensiunea covorașului ii permite sa fie așezat în fața unei uși cu o lățime standard.

Covorul de casă LENAIC, de la brandul Douceur d'intérieur, combină un design clasic, cu materiale de înaltă calitate utilizate la fabricarea sa. Natural, culoarea maro a fibrei de nucă de cocos este decorată cu modele geometrice. Designul general se îmbină foarte bine.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
68335
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
fibra de cocos
Lungime (cm)
60
Latime (cm)
40
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel