Perdea de velur pentru sufragerie, opaca, cu ghidaje, 135 x 260 cm

  • Blackout blackout perdea - protecție elegantă împotriva soarelui
Perdea de velur pentru sufragerie, opaca, cu ghidaje, 135 x 260 cm
Perdea de velur pentru sufragerie, opaca, cu ghidaje, 135 x 260 cm
Perdea de velur pentru sufragerie, opaca, cu ghidaje, 135 x 260 cm
Perdea de velur pentru sufragerie, opaca, cu ghidaje, 135 x 260 cm
159,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Blackout perdea blackout - protecție elegantă împotriva soarelui

.
  • Pentru orice cameră: perdelele blackout sunt ideale. Solutia pentru orice tip de cameră. Cu ea puteți crea o atmosferă intimă și ambianță în casa dumneavoastră fără ca interiorul să fie vizibil din exterior.
  • Proprietăți de absorbție a noxelor și de izolare termică: Un blackout perdea asigură o barieră solidă împotriva luminii și a sunetului. Este, de asemenea, o metodă dovedită modul de izolare termică - atât iarna, cât și vara.
  • Pe ochiuri : Opt ochiuri vă permit sa agățati perdeaua pe șine de perdele de diferite diametre. Distribuția uniformă a ochiurilor asigură o bună circulație naturală a țesăturii.
  • Material sintetic: Perdeaua este confecționată din poliester, care este rezistent la deteriorare, nu se întinde. Este cea mai bună alegere pentru cei predispuși la alergii.
  • Dimensiuni practice: perdea blackout cu dimensiuni: 260 cm lungime, 135 cm lățime. Mare pentru umbrirea ferestrelor și uși de balcon în camerele cu înălțime standard.

Perdelele pe ochiuri pentru camera de zi de la producătorul francez Douceur. d'intérieur. Marca renumită pentru mobilierul său elegant a creat o perdea funcțională, care este o soluție excelentă mai ales iarna. Aceasta protejează perfect camera de frig și vânt.

Cod produs
68353
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
260
Latime (cm)
135
sposób zawieszania
przelotki
numărul de piese din set
1
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Sistem de suspendare
tijă
Tip de perdea
întunecare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel