Fata de perna din catifea JOAN , 60 x 60 cm

Fata de perna din catifea JOAN , 60 x 60 cm
Fata de perna din catifea JOAN , 60 x 60 cm
Fata de perna din catifea JOAN , 60 x 60 cm
Fata de perna din catifea JOAN , 60 x 60 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Fata de pernă decorativă modernă JOAN - stil art deco în casa ta

.
  • Model geometric: O față de pernă originală. Modelul marocan va conferi canapelei, fotoliului sau șezlongului de pe terasă un caracter estival.
  • Fabricata din poliester: Fața de pernă decorativă este fabricată din poliester de înaltă calitate. Un material care este rezistent la întindere și încrețire. Acest lucru vă oferă garanția că va arăta întotdeauna bine, va arată grozav.
  • Sigur: Materialele sintetice nu "colectează" praful și reduce posibilitatea de creștere a acarienilor din praf. Fața de pernă aerisită este cea mai bună alegere pentru casa celor predispuși la alergii.
  • Rezistenta la pete: Materialul din care este confecționata, este ușor de curățat și, mai presus de toate, este rezistent la pete permanente. Fața de pernă poate fi spălată în mașina de spălat, conform recomandărilor producătorului.
  • Mărime universală: O față de pernă cu o lungime de 60 cm și o lățime de 60 cm. Dimensiunea se va potrivi pernelor pătrate de dimensiuni standard.

Fata de pernă decorativă JOAN cu un model modern art deco va deveni un decor pentru camera de zi, zona de relaxare sau dormitorul. Fața de pernă este disponibilă în două variante de culoare: kaki și albastru. Marca franceză Douceur d'intérieur a conceput un produs de înaltă calitate, care se caracterizează, de asemenea, prin înaltă calitate, care se caracterizează, de asemenea, printr-un stil remarcabil.

Cod produs
68371
Culoarea dominantă
albastru
,
verde
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
60
Latime (cm)
60
compoziţie
100% poliester
Dimensiunile fetei de pernă (cm)
60 x 60
formă
pătrat
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel