Pat pentru caini mici SOFTY, microfibra moale, 69 x 52 x 5 cm

Pat pentru caini mici SOFTY, microfibra moale, 69 x 52 x 5 cm
Pat pentru caini mici SOFTY, microfibra moale, 69 x 52 x 5 cm
Pat pentru caini mici SOFTY, microfibra moale, 69 x 52 x 5 cm
Pat pentru caini mici SOFTY, microfibra moale, 69 x 52 x 5 cm
119,99 RON
69,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 42% (50,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Pat confortabil pentru un animal de companie SOFTY - finisaj moale și construcție ușoară Nu numai pentru câini: toate animalele de companie au nevoie de un loc confortabil unde să doarmă. Prin urmare, patul SOFTY va fi cea mai bună soluție pentru proprietarii atât de câini, cât și de pisici. Fabricat din microfibră: Materialul sintetic folosit pentru fabricarea patului este incredibil de plăcut și moale la atingere. Țesătura densă il face rezistent la deteriorare și foarte durabil în același timp. Construcție la îndemână și ușoară: lenjeria de pat mică poate fi și o soluție practică atunci când călătoriți. Ambalat într-o valiză, nu va ocupa mult spațiu și, datorită acestuia, vei oferi animalului tău condiții confortabile de dormit în timpul sărbătorilor. Disponibil în trei culori: Accesoriul este disponibil în roz, albastru deschis și albastru închis. Variantele șic de culoare nu contează pentru animalul tău de companie, dar te pot ajuta să creezi un colț plăcut din punct de vedere estetic. Dimensiune practica: Patul, 69 cm lungime, 52 cm latime si 5 cm inaltime, este un loc de odihna perfect pentru animalele de companie de talie medie. Un pat pentru câini este un element important al mobilierului casei pentru toți proprietarii de animale de companie. Produsul brandului Love Story a fost conceput astfel încât fiecare animal de companie să experimenteze confort, liniște și confort în timp ce se odihnește. Marginile usor ridicate si un centru bine profilat vor avea un efect pozitiv asupra calitatii odihnei pentru fiecare mic.
Producător
Cod produs
68389
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
69
Latime (cm)
52
Inaltime (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel