Pat mediu pentru câini SOFTY, microfibră moale, 77 x 58 x 5 cm

Pat mediu pentru câini SOFTY, microfibră moale, 77 x 58 x 5 cm
Pat mediu pentru câini SOFTY, microfibră moale, 77 x 58 x 5 cm
Pat mediu pentru câini SOFTY, microfibră moale, 77 x 58 x 5 cm
Pat mediu pentru câini SOFTY, microfibră moale, 77 x 58 x 5 cm
149,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 47% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Pat confortabil pentru câini SOFTY - faceți-vă animalul de companie să se odihnească în condiții confortabile. Confortabil: În primul rând, un loc pentru dormit și odihnă ar trebui să fie confortabil. Asternutul SOFTY a fost conceput astfel incat sa ofere animalului tau confort de cea mai inalta calitate. Trei variante de culoare: Patul pentru câini este disponibil în trei culori la modă: roz, albastru deschis și albastru închis. Alegerea culorilor vă va permite să potriviți accesoriul cu designul interior. Bine modelat: Pentru un confort sporit, patul are o margine mică. Această soluție va permite câinelui să adoarmă confortabil în interior, fără riscul de alunecare nefericită. Din microfibră: își datorează moliciunea și flexibilitatea materialului din care a fost făcut. Țesătura densă din microfibră îi garantează durabilitatea și rezistența la deteriorare. Pentru câini de talie medie: Patul are 77 cm lungime, 58 cm lățime și 5 cm înălțime și este destinat câinilor de talie medie. Un pat pentru caini de la brandul Love Story este o solutie extrem de utila si practica care va functiona atat acasa, cat si in timpul unei vacante. Construcția ușoară face ușor să il luați cu dvs. în vacanță. Datorită căreia animalul tău de companie va putea adormi într-un loc familiar.
Producător
Cod produs
68393
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
77
Latime (cm)
58
Inaltime (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel