Pat pentru câini POLYCOTON, înalt, oval

Pat pentru câini POLYCOTON, înalt, oval
Pat pentru câini POLYCOTON, înalt, oval
Pat pentru câini POLYCOTON, înalt, oval
Pat pentru câini POLYCOTON, înalt, oval
119,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 38% (45,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Pat oval pentru câini cu pereți înalți - o structură stabilă care va asigura un somn confortabil. Confortabil și stabil: patul pentru câini POLYCOTON vă va ajuta să creați cel mai bun spațiu pentru somn și odihnă pentru animalul dvs. de companie. Așternutul durabil, moale și stabil va garanta animalului de companie cel mai înalt confort în timpul odihnei. Cu margine inalta: Patul practic are pereti inalti. Datorita acestei solutii practice, cainele se va putea ascunde inauntru pentru a dormi linistit. Fabricat din material sintetic: Patul este realizat din plastic de înaltă calitate. Poliesterul moale este rezistent la deteriorare. Ceea ce vă oferă garanția unei durate lungi de viață. Ușor de curățat: materialul sintetic este ușor de curățat. Puteți aspira materialul neted fără probleme, îndepărtând părul și murdăria uscată de pe suprafața acestuia. În patru dimensiuni: Patul oval este disponibil în patru dimensiuni. Cel mai mic: lungime 45 latime 27 inaltime 12 cm. Mediu: L 55 L 37 H 15 cm. Puțin mai mare: lungime 65, lățime 47, înălțime 18 cm. Și cel mai mare: lungime 75, lățime 57, înălțime 21 cm. Un pat confortabil pentru câini este un element indispensabil pentru mobilarea casei fiecărui proprietar al unui prieten cu patru picioare. Produsul marca Love Story, datorita calitatii sale superioare si designului practic, va atrage cu siguranta animalul tau de companie. În interior, animalul de companie va putea să doarmă, să se odihnească și chiar să se joace.
Producător
Cod produs
68410
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
55
Latime (cm)
37
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel