Bol metalic pentru câini, Ø 11 cm

Bol metalic pentru câini, Ø 11 cm
Bol metalic pentru câini, Ø 11 cm
Bol metalic pentru câini, Ø 11 cm
Bol metalic pentru câini, Ø 11 cm
40,99 RON
21,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 46% (19,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un castron mic pentru câini - de neînlocuit atunci când faceți drumeții împreună. Durabil: bolul pentru alimente uscate și umede sau apă este extrem de durabil. Metalul folosit la producerea sa este rezistent la deteriorări și lovituri. Acest lucru garantează o durată lungă de viață. Fabricat din oțel inoxidabil: bolul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Acest lucru vă oferă garanția că este complet sigur în contact cu alimentele și nu se va coroda. Ușor și la îndemână: poți lua castronul cu tine atunci când mergi la o plimbare de vară sau în vacanță cu câinele tău. Apoi, puteți da convenabil animalului dvs. apă. Ușor de curățat: suprafața netedă a vasului și materialele de înaltă calitate îl fac ușor de curățat. Dacă este necesar, îl puteți spăla și în mașina de spălat vase. Pentru câinii de talie mică: Un bol argintiu cu diametrul de 11 cm și înălțimea de 3 cm este perfect pentru hrănirea animalelor mai mici. Un bol cu ​​mancare pentru caini este un accesoriu esential care va fi util atat acasa cat si afara. Lăsându-ți câinele singur acasă pentru o vreme, poți lăsa mâncare sau apă în el.
Producător
Cod produs
68418
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
11
Latime (cm)
11
Inaltime (cm)
3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel