Tablouri celebre, 50 x 40 cm

Tablouri celebre, 50 x 40 cm
Tablouri celebre, 50 x 40 cm
Tablouri celebre, 50 x 40 cm
Tablouri celebre, 50 x 40 cm
Tablouri celebre, 50 x 40 cm
Tablouri celebre, 50 x 40 cm
Tablouri celebre, 50 x 40 cm
Tablouri celebre, 50 x 40 cm
129,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Picturarea - divertisment pentru reducerea stresului și decorare DIY în același timp

.
  • Tablou de colorat pentru adulți: aceasta este mai mult decât o simplă foaie de pictură. Substratul este realizat din bumbac, iar imaginile înfățișează pictori clasici. Este divertisment și decorare într-o versiune premium.
  • .
  • Decorație DIY: colorarea unui tablou vă va oferi divertisment și apoi va fi o frumoasă decorațiune de perete. Tabloul finit poate fi înrămat și agatat. În acest fel, veți obține o reproducere unică pentru apartamentul dvs.
  • .
  • O activitate de eliberare a stresului: pictura este un tip de activitate care te relaxează, te destinde și îți permite să te realizezi din punct de vedere artistic. Rezultatul final oferă o mare satisfacție cu munca făcută.
  • .
  • Picturi celebre Picturi - 5 modele din care puteți alege: alegeți din clasicii picturii. Sunt disponibile Floarea-soarelui și Noaptea înstelată a lui van Gogh, Mona Lisa a lui Leonardo da Vinci, un fragment din Creația lui Adam a lui Michelangelo și Marele val din Kanagawa - Hokusai.
  • .
  • Dimensiuni 40x50 cm: pictura este de dimensiuni mari. Colorarea lui vă va distra pentru mai multe seri. Decorul de perete finit poate fi punctul focal al unei galerii de perete datorită dimensiunii sale.
  • .

Tabloul de colorat pentru adulți îndeplinește o serie de funcții pozitive: de la distracție la terapie. Colorarea precisă ajută la concentrarea pe "aici și acum", antrenează răbdarea și perseverența și sporește concentrarea. Rezultatul nu va fi doar un cap odihnit, ci și un decor frumos pentru perete.

. .

Producător
Cod produs
68478
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
50
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel