Casuta din lemn pentru insecte SANS, 15 x 15 cm

 • Casuta de insecte SANS - un refugiu sigur pentru insectele benefice
 • pe care le puteți crea în grădină sau pe balconul dvs.
Casuta din lemn pentru insecte SANS, 15 x 15 cm
Casuta din lemn pentru insecte SANS, 15 x 15 cm
Casuta din lemn pentru insecte SANS, 15 x 15 cm
Casuta din lemn pentru insecte SANS, 15 x 15 cm
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

SANS casuta de insecte - un refugiu sigur pentru insectele benefice pe care le poate fi creat în grădină sau pe balcon

.
 • Casa pentru insecte benefice: Această casă specială este o modalitate de a atrage insecte benefice și albine în grădina dumneavoastră. Insectele vor poleniza plantele dvs., făcând ca grădina dvs. să înflorească.
 • .
 • Casa insectelor: Casa de albine și insecte ajută creaturi pentru a se cuibări și iarna. Casa de siguranță le oferă adăpost de atacurile speciilor ostile.
 • .
 • Cu cârlig de agățat: Casa pentru albine și insecte este gata de agățat. Alegeți o locație însorită și ferită de vânt și ploaie, de preferință sub un baldachin, într-un foișor sau printre copaci.
 • Cârlig de agățat.
 • Fabricata din lemn: Cel mai bun material de construcție pentru o casă de insecte sunt materiale care apar în mod natural. Această casă pentru albine este realizată este realizata din lemn brut.
 • Pentru grădină sau balcon: Casa pentru polenizatori este de dorit în grădină, lângă grădina de legume, pe lângă straturile de flori sau pe pajiștea cu flori. Să nu vă fie teamă să o puneți pe balcon!
 • .

Nu mai trebuie să vă întrebați cum să faceți o casă de insecte DIY - în shop veți obține un model gata făcut, proiectat corespunzător.

>

Insectele polenizatoare sunt pasionate de ierburi. Profitați de acest lucru prin repararea unei case de insecte pe balcon, unde veți cultiva ierburi proaspete în ghiveci. Este... beneficiu reciproc!

Cod produs
68482
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
23,5
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel