Tava de copt, diametru 25 cm

Tava de copt, diametru 25 cm
Tava de copt, diametru 25 cm
Tava de copt, diametru 25 cm
Tava de copt, diametru 25 cm
74,99 RON
57,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (17,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Tava de copt într-o variantă cu originala - o tavă de copt concepută pentru a coace cel mai bun guguluf, de la brandul francez Douceur d'intérieur Această tavă specială este folosită pentru a coace guguluf perfect, crescut corespunzător și delicat. Forma clasică într-o versiune reîmprospătată: tava creează forma unui guguluf tradițional cu o gaură în mijloc, dar într-o formă mai minimalistă, mai simplă, fără modele. Suprafață antiaderentă: tava are un strat antiaderent. Datorită acestui lucru, puteți scoate cu ușurință aluatul finit din el, fără a-l deteriora. Pentru utilizare la cuptor: Tava este concepută pentru coacere la o temperatură maximă de 230 ° C, deci este potrivită pentru prepararea tuturor produselor de patiserie standard. Fabricata din oțel: Este realizata din oțel solid, cu un strat suplimentar antiaderent. Materialul nu conține BPA. Forma este potrivită pentru coacerea multor tipuri de prăjituri.
Producător
Cod produs
68503
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
25
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
8
Diametru (cm)
25
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel