Lampă de exterior JERTA cu mâner

Lampă de exterior JERTA cu mâner
Lampă de exterior JERTA cu mâner
Lampă de exterior JERTA cu mâner
Lampă de exterior JERTA cu mâner
Lampă de exterior JERTA cu mâner
Lampă de exterior JERTA cu mâner
69,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampă de grădină cu mâner care se va dovedi indispensabilă pentru ședințele de vară în aer liber

.
  • Alimentare fără fir. Uitați de cablurile nepractice! Lampa de exterior este alimentată de două baterii AA. Bateriile adecvate nu sunt incluse.
  • .
  • Lumină albă. Lumina fără fir emite o lumină albă strălucitoare. Acest tip de lumină este un compromis între tonurile calde și cele reci. Nu obosește ochii și, în același timp, nu te adoarme.
  • .
  • Mâner convenabil. Lampa de grădină este dotată cu un mâner practic. Cu ajutorul acestuia, puteți muta convenabil lampa dintr-un loc în altul sau o puteți suspenda - de exemplu, deasupra unei mese.
  • Mâner.
  • Dimensiuni compacte. Lampa portabilă are o dimensiune practică. Datorită dimensiunilor sale de 22 x 14 cm (H x Diametru), se potrivește cu ușurință într-o geantă sau portbagaj - dovedindu-se indispensabilă într-o excursie cu cortul.
  • .
  • Rezistenta și ușoara. Lampa de exterior a fost creată din materiale potrivite pentru utilizarea în aer liber. Capacul a fost creat din plastic ușor. Lampa are, de asemenea, elemente realizate din fier.
  • .

Lama de grădină JERTA este o propunere a brandului 5five Simply Smart. De ce ar trebui să o alegeți? Lampa va ilumina serile călduroase de vară în grădină sau într-o excursie. De asemenea, va funcționa bine sub un cort sau într-un camping. Avantajul său incontestabil este, de asemenea, mobilitatea - lampa este ușoară, ergonomică și nu ocupă prea mult spațiu valoros.

Producător
Cod produs
68541
Caracteristici suplimentare
LED
Sursa de putere
baterii
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
22
Diametru (cm)
14
Baterii
neincluse
Metoda de ambalare
asamblat
Battery Type
2 x AA
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel